Portalul HR-Romania.ro a lansat o platforma de head-hunting online

Dupa o perioada de cateva luni in care am pus bazele unui nou proiect, a sosit momentul in care sa putem comunica faptul ca, incepand de astazi, avem un nou serviciu: Bursa HR. Aceasta este o platforma online de head-hunting care isi doreste sa schimbe “balanta” stabilita pana acum pe piata de recrutare: companiile ofereau joburi, iar candidatii se luptau pentru ele. Bursa HR priveste lucrurile din sens invers: aducem in prim plan oameni valorosi pe care companiile sa-i angajeze.

Mai multe despre Bursa HR gasiti aici, dar si in articolul publicat in DailyBusiness.

Portalul de resurse umane HR-Romania.ro a lansat miercuri Bursa HR, o platforma unde middle si top managerii aflati in cautarea unui loc de munca si care au cont pe site isi pot promova profilul si pot fi contactati direct de eventualii angajatori.

De cand a fost lansata oplatforma, au fost postate 4 profile profesionale.

Mi-e greu sa fac estimari pentru prima luna in ceea ce priveste numarul de profile care vor fi postate pentru ca este perioada vacantelor, cand segmentul de HR are o activitate mai redusa“, a declarat pentru DailyBusiness.ro Maria Georgescu, account manager HR Romania.

Specialistii HR apreciaza ca acesta este un moment prielnic de care angajatorii ar trebui sa profite, in conditiile in care salariile a un sfert dintre romani au scazut, iar 10% dintre companii au blocat promovarile.

Primul trimestru al lui 2009 a generat o crestere a cererii de joburi la un nivel ridicat de studii si experienta“, a declarat Maria Georgescu.

Aceasta a mai spus ca firmele din piata au tendinta sa nu mai deruleze oficial campanii de recrutare, si totusi procesul de selectie a talentelor este in plina voga.

HR-Romania este un portal de resurse umane, proiect dezvoltat de Netbridge.

2 thoughts on “Portalul HR-Romania.ro a lansat o platforma de head-hunting online

  1. Am vazut un alt site nou, jobsin.ro, director e Marius Garlea , fost la Develor- stie cineva cum se diferentiaza de celelalte portaluri similare? M-ar interesa o colaborare cu ei, dar siteul nu pare prea cunoscut.

  2. Buna ziua. Din pacate nu va pot ajuta in aceasta problema. Incercati sa faceti o evaluare critica a ofertelor de business pe care acest site le ofera cititorilor/abonatilor sai, comparativ cu alte site-uri de recrutare sau anunturi de locuri de munca, pe care le cunoasteti si de care sunteti multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *