Managementul timpului dumneavoastra

HR-Romania si SkillSmart au incheiat un parteneriat care se intinde pe intreaga perioada a anului 2009. Vizitatorii site-ului HR-Romania au sansa de a urma 20 de cursuri online gratuite. Pentru fiecare curs in parte, sunt alocate cate 200 de conturi. Oferirea acestora se face in fiecare marti si joi (cate 50 de useri in fiecare zi).
Din doua in doua saptamani,  la epuizarea celor 200 de inscrieri, tema cursului oferit se schimba.

Parteneriatul a demarat cu oferirea unui curs necesar celor care au o problema cu gestionarea propiului timp. “Managing your time” este un curs care dureaza 3 ore si 45 minute. El ofera cursantului o serie de strategii, tehnici si instrumente ce pot fi folosite pentru a gestiona mai bine timpul disponibil la locul de munca.

Publicul tinta este reprezentat de oricine cauta sa se dezvolte atat din punct de vedere profesional, cat si personal, sa-si dezvolte performantele si contributia la locul de munca prin acumularea unor cunostinte in domeniul managementul timpului.

Subiectele acoperite: Managementul timpului – definire; Cele doua principii ale managementului personal; Set de obiective; Plan de activitati; Tehnici pentru a face planul de actiune sa functioneze; Managementul stresului; Cum sa te descurci cu “intreruperile”; Gestionarea e-mail-urilor si a rapoartelor; Clarificarea neintelegerilor; Delegarea responsabilitatilor; Cum sa-ti utilizezi timpul eficient.

Cursurile se pot urma si contracost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *