Traieste la 150% prin coaching

Recent, mi-a fost recomandat de catre Mariana Bichis un calendar de coaching, dezvoltat sub egida CompetentConsulting. Am intrat in posesia lui (in format pdf) si l-am urmat. Pot spune faptul ca este un instrument care te ajuta sa te autocunosti, autodezvolti si autocoordonezi atat in viata privata, cat si in cea profesionala. Intr-o lume agitata, in care balanta work-life este complet dezechilibrata, Traieste la 150%TM pare un colac de salvare, in special pentru cei care cunosc tehnicile de coaching.

La inceput pare complicat de urmat, punctajele parca se incurca intre ele si nici raspunsurile la intrebarile de autocunoastere nu vin foarte usor. Dar din momentul in care prinzi firul rosu al instrumentului, totul se desfasoara conform asteptarilor.

Traieste la 150%TM este un program de dezvoltare personala auto-condus pentru cei care doresc mai mult – mult mai mult – de la viata si inteleg valoarea investitiei in propria persoana.  Contine cele mai frecvent abordate teme de coaching, ce conduc la fundamentarea solida a deciziilor, actiunilor si experientelor tale. Programul te scoate din viata “asa si asa” si-ti permite sa gusti din provocarea si placerea de a-ti exprima pe deplin potentialul.

Traieste la 150%TM are 12 parti distincte (pentru fiecare luna in parte), dar legate intre ele, construiesc baza pe care se poate dezvolta o viata excelenta, plina se satisfactii si impliniri.

Fiecare luna este dedicata unei teme de dezvoltare personala detaliata prin 12 obiective specifice. 10 dintre acestea provin din experienta coachingului cu clientii care au un profil asemanator cu al tau, iar 2 ti le alegi singur/a, pentru a adapta mai bine programul la realitatea ta. Temele lunare sunt:

1. Rezolva chestiunile stagnante;
2. Construieste o comunitate de sprijin;
3. Obtine mai multa putere presonala;
4. Adu mai multa gratie & dragoste in viata ta;
5. Extinde-ti limitele;
6. Manifesta mai multa vitalitate & sanatate;
7. Exprima-ti pasiunile personale;
8. Conecteaza-te la sursele reale de fericire;
9. Obtine satisfactii depline in viata;
10. Dezvolta-ti echilibrul natural;
11. Ridica-ti standardele personale;
12. Bucura-te de o viata implinita.

Acest program este conceput astfel incat sa poata fi parcurs simultan cu orice alt program de coaching sau obiectiv specific pe care il urmaresti.

Nota: Este un program destul de riguros, ce trebuie parcurs etapa cu etapa. Primele “scoruri” lunare pot fi mai mici de 20 sau 30. Este normal. Vei obtine scoruri de 100, 110 sau peste 140 mai devreme decat crezi. Odata pornit, procesul de dezvoltare personala se auto-alimenteaza.

Pentru cei interesati, va recomand site-ul Competent Consulting de unde il puteti descarca impreuna cu instructiunile pentru fiecare luna si paginile de calendar plus cele de “teme“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *