Oportunitatea de a face cursuri online

Pentru persoanele suprasolicitate de sarcinile de la locul de munca, pentru cei care nu isi pot rupe din program acele ore necesare pentru a merge la cursuri, pentru persoanele care nu se pot reloca, dar care isi doresc sa se specializeze urmand anumite cursuri care se desfasoara in alt localitate, exista o varianta mult mai accesibila si anume cea a cursurilor online. Acestea reprezinta cea mai populara alegere a celor care se afla la mijlocul carierei profesionale si care doresc sa se perfectioneze fara sa-si riste jobul sau sa-si neglijeze viata privata. Pe de alta parte, si cei care abia au terminat studiile universitare sau de masterat si care cauta o cale sigura pentru performanta, chiar si MBA-ul online este o alternativa viabila.

Avantajul principal al cursurilor online este acela al flexibilitatii, care nu se regaseste la cele “traditionale”. Pe de alta parte, exista si un dezavantaj: acela al lucrului exclusiv individual, acasa, care nu-ti ofera ocazia de a te intalni fata in fata cu profesorul sau colegii si de a dezbate anumite probleme, de a lamuri unele aspecte sau de a face schimb de experiente.

Inainte de a te decide sa optezi pentru un anumit curs (varianta traditionala sau cea online) trebuie sa te informezi temeinic asupra unor anumite elemente care fac diferenta intre cele doua oferte.

Fiecare dintre noi va decide ce anume i se potriveste, cand si mai ales cum. HR-Romania si SkillSMART ofera pe toata perioada lunii decembrie posibilitatea de inscriere (gratuita) la doua pachete de cursuri online. Cei doritori de a se perfectiona in metoda Delivering 360 – Degree Performance Feedback si management de proiect, iata aici link-urile pentru inscriere:

Delivering 360 – Degree Performance Feedback

Introducere in Project Management & Planificarea proiectelor.

2 thoughts on “Oportunitatea de a face cursuri online

  1. Pingback: Cursuri gratuite | Sebastian Cochinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *